Hebbes! Vrouwenrechten als kerstcadeau

Kerstmarkt Scherpenheuvel geschenk goed doel Wat is de link tussen een kerstcadeau en vrouwenrechten? Mama Lufuma natuurlijk, in beide betekenissen! Koop onze prachtige kerstcadeaus op de kerstmarkt in Scherpenheuvel op zondag 16 december 2018 en steun zo onze werking!


Zondag 16 december 2018 zijn we weer van de partij op de kerstmarkt in Scherpenheuvel. We verkopen er in samenwerking met twee geëngageerde kunstenaars kerstcadeaus om onze werking een financiële boost te geven. Hilde Van Soom van Ganesha Art bijvoorbeeld geeft je met haar kleurrijke wenskaarten de kans om een speciale boodschap te geven aan je geliefden. Je hebt de keuze tussen een set van vijf kaarten (15 x 15 cm, enveloppen inclusief) voor €15 of een aparte wenskaart voor €3.

Bea Nolmans, al jaren een actief lid van Mama Lufuma, heeft dan weer speciaal voor ons keramische kaars- en luciferhouders gemaakt. Deze elegante kaars- en luciferhouders worden als een setje verkocht, twee cadeautjes voor de prijs van één dus! Naast deze kunstwerkjes kopen kan je ook met ons een babbeltje komen slaan, we kijken er al naar uit om jullie te ontmoeten!

Mama Lufuma kerstmarkt Scherpenheuvel

Deel deze post:

Welkom!

Leuk dat je geïnteresseerd bent in ons project.

Wil je niets missen van de laatste nieuwtjes uit Matadi en België?
Volg ons dan zeker op Facebook!