Projectvoorstelling en vastenactie OLV Pulhof

projectvoorstelling-congo-mama-lufuma-kinderen-OLV-Pulhof

Op donderdag 28 februari hielden we een projectvoorstelling voor de leerlingen en leerkrachten van de lagere school OLV Pulhof. Zoals je op de foto’s kunt zien was het een supergezellige dag!

Vorig jaar organiseerde OLV Pulhof al een vastenactie ten voordele van Mama Lufuma. Omdat ze dat dit jaar opnieuw zullen doen, hielden we een projectvoorstelling voor de leerlingen en leerkrachten. Onze projectvoorstelling bestond uit verschillende sessies die aangepast waren aan de leeftijd van de leerlingen. Zo hadden we sessies voorbereid voor leerlingen van het 1e/2e, 3e/4e en 5e/6e leerjaar. In totaal hebben we de kans gehad om zo’n 600 leerlingen toe te spreken!

Tijdens de projectvoorstelling hebben we uitgelegd wat er in 2018 allemaal gerealiseerd werd en waarvoor we de opbrengst van de vorige vastenactie hebben gebruikt. We hebben namelijk dankzij de vastenactie het loon van peuterjuf Davina voor een volledig jaar kunnen betalen.

De leerlingen waren enorm enthousiast en nodigen hun familieleden uit voor een heuse Afrikaanse markt in de school op 22 maart. We duimen dat de opbrengst van deze markt opnieuw naar het loon van de peuterjuf kan gaan!

Met dank aan Juf Frieda, de drijvende kracht achter dit initiatief, alle leerkrachten en leerlingen!

Deel deze post:

Welkom!

Leuk dat je geïnteresseerd bent in ons project.

Wil je niets missen van de laatste nieuwtjes uit Matadi en België?
Volg ons dan zeker op Facebook!