We hebben jullie hulp nodig!

Kongo-Central kreunt onder de klimaatveranderingen, en door de regen is nu een deel van de ommuring van het opvanghuis weggespoeld. Dit moet zo snel mogelijk hersteld worden, wat alweer een hele hap uit het budget neemt. We kunnen alle hulp dus erg goed gebruiken!

Het regent steeds heviger in Congo. Door de enorme regenval is een deel van de ommuring van het opvanghuis weggespoeld. Deze ommuring is enorm belangrijk om de veiligheid van onze mama’s, kids en medewerkers te garanderen en uiteraard ook tegen diefstal.

We vrezen dat door een aardverschuiving aan de linkerzijde van het gebouw nog meer van onze ommuring zal invallen. Gelukkig hebben we enkele jaren geleden gekozen om het opvanghuis extra te laten verstevigen om de veiligheid te kunnen garanderen. Deze versteviging betekende toen een enorme meerkost maar na al die jaren zijn we erg blij dat we hier toen voor hebben gekozen.

Hoe dan ook is dit een enorme tegenvaller voor Mama Lufuma en moeten we nu even goed overleggen hoe we dit gaan aanpakken. Om dit zo snel mogelijk in orde te krijgen zullen we ook op jullie moeten rekenen! Al jullie hulp is meer dan welkom.

Deel deze post:

Welkom!

Leuk dat je geïnteresseerd bent in ons project.

Wil je niets missen van de laatste nieuwtjes uit Matadi en België?
Volg ons dan zeker op Facebook!