Maty en Splandine hebben uw hulp nodig!

13410488_1122744837786663_1279846400_o(1)Nieuwe bewoners in ons opvanghuis! De 17-jarige Maty kreeg na de bevalling met keizersnede een zware infectie en is weken lang erg ziek geweest. Gelukkig heeft ze dit overleefd, maar ze is erg zwak en ondervoed en heeft onze hulp broodnodig. De ouders van Maty zijn straatarm en ten einde raad: ze kunnen niet voor Maty en Splandine zorgen.

Wij verwelkomen de jonge mama en haar dochtertje dan ook met open armen in ons opvanghuis! Maty is tot vorig jaar naar school gegaan, we hopen dat ze in september sterk genoeg is om terug naar school te gaan. We zullen Maty steunen tot ze afgestudeerd is en op eigen benen kan staan.

Zowel mama Maty als baby Splandine (°6/5/2016) zoeken een adoptiemama- of papa. Wil u misschien helpen? Voor netto 17 euro per maand kan u iemand een toekomst schenken!

5 jonge mama’s en 5 baby’s leven nu dus onder de hoede van opvangmama Marie in het Inzo ya bana beto. Een zesde mama is misschien op komst, binnenkort meer nieuws. Baby Sayira is ondertussen trouwens terug thuis. Ze had niet enkel malaria maar ook een zware inwendige infectie. Ze moet nog regelmatig naar het ziekenhuis voor controle.

Deel deze post:

Welkom!

Leuk dat je geïnteresseerd bent in ons project.

Wil je niets missen van de laatste nieuwtjes uit Matadi en België?
Volg ons dan zeker op Facebook!