Giften en andere hulp

Vzw Mama Lufuma steunt volledig op vrijwilligerswerk. Elke euro gaat integraal naar onze projecten in Congo. Wij betalen onze projectreizen naar Congo zelf, NIET met geld van de vzw. Wij ontvangen van de Stad Scherpenheuvel-Zichem (GROS) een jaarlijkse subsidie waarmee we slechts een deel van de kosten in Congo kunnen betalen. Voor nieuwe projecten kunnen we subsidies aanvragen. Zo kregen we reeds steun van de provincie Vlaams Brabant, de stad Antwerpen en Wereld Missie Hulp.

Maar … voor de werking van ons opvanghuis en enkele kleinere projecten hebben dus uw hulp nodig!

Geef!

Elke gift, hoe klein ook, is meer dan welkom!! Giften vanaf €40 per jaar zijn fiscaal aftrekbaar. Als u onze projecten wil steunen, dan kan u storten bij:

Giften vanaf €40, met fiscaal attest: OSJ-Steunfonds – Mama Lufuma

IBAN: BE14 7360 1595 8483 – BIC: KREDBEBB

Aub als begunstigde letterlijk “OSJ-Steunfonds – Mama Lufuma” vermelden.

 

Giften onder de €40: vzw Mama Lufuma

IBAN: BE66 7440 2041 3843 – BIC: KREDBEBB

Enkele voorbeelden: Met een eenmalige gift van 20 euro kunnen wij iemand een “zelfcorrigerende bril” geven.

Voor 5 euro per maand, via een permanente opdracht, kunnen we een heel schooljaar van een Congolees kind uit het basisonderwijs betalen: schoolgeld, uniform en boekentas.

Voor 30 euro per maand, via een permanente opdracht, kunnen we een extra kindje of tienermama in ons opvanghuis verwelkomen. Je wordt dan de trotse financiële adoptiemama of -papa van een kindje of tienermama.

Onze opvangmama krijgt een klein loon, naast kost en inwoning. Wij zouden ook graag een sociaal werkster/psychologe in dienst nemen, die de aanvragen van nieuwe meisjes en kinderen behandelt, voor elk kind de beste oplossing zoekt, die onze meisjes begeleidt bij hun opleiding en hen helpt op eigen benen te staan. Misschien wil u wel bijdragen aan deze vaste kosten?

Kom langs!

Jaarlijks organiseren wij een brunch, een quiz en enkele kleinere activiteiten. Zie hiervoor onze activiteitenkalender. De opbrengst gaat integraal naar onze projecten in Congo. Uw steun en opkomst doen ons ongelofelijk veel plezier! Wij hebben ook al eens een schouderklopje nodig…

Volg ons!

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en volg onze facebook pagina en blijf zo op de hoogte van al onze activiteiten hier en in Congo.

Feest!

U organiseert een feestje en vraagt al uw vrienden en familie om niet een cadeau te kopen maar om een gift te doen op het rekeningnummer van Vzw Mama Lufuma.
Achteraf krijgt u van ons een overzicht van de stortingen met unieke mededelingen: een mooi en warm aandenken aan uw feest.

Organiseer!

Als vereniging of school kan u natuurlijk nog een stapje meer doen.  Er zijn al ettelijke sponsorlopen, wielertochten, feesten, … ten voordele van Mama Lufuma georganiseerd!
Wij komen graag helpen en/of Mama Lufuma en Congo voorstellen aan uw school of vereniging. Contacteer ons als u een leuk idee heeft!

Sponsor!

Als bedrijf of zelfstandige kan u Mama Lufuma ook sponsoren.  Ook giften in natura zijn welkom: we hebben een bijvoorbeeld een hele prijzenpot nodig voor onze jaarlijkse quiz. Contacteer ons best om verdere afspraken te maken.

Doe mee!

Ook handen-uit-de mouwen hulp is altijd welkom!!  Tappen, opdienen, sleuren,  opkuisen, chaufferen, sponsors zoeken, afwassen, quizvragen bedenken, vertalen, …
ALVAST 1000X DANK VOOR UW SYMPATHIE EN STEUN!!!

Deel deze post: